Vacature – Intern projectingenieur

Functie

Na de verkoop van de projecten neem jij de projecten over en werk je ze verder uit voor de productie. Hiervoor sta je ook steeds in nauw contact met de klant, de productieverantwoordelijke en de commerciële binnendienst en fungeer je als eerste aanspreekpunt. Zo kan je snel inspelen op de vragen van de klanten en eventuele problemen vroegtijdig opsporen.

Profiel

Je bent in het bezit van minstens een bachelordiploma Elektromechanica of Elektriciteit en hebt dus een grondige kennis van elektriciteit. Ervaring met het tekenprogramma Autocad is een pluspunt. Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Kennis van Engels is een pluspunt. Je kan prima overweg met Microsoft Office en bent bereid om het intern ERP-pakket aan te leren. Je bent een organisatietalent en je focus ligt steeds op de klant (intern en extern).

Aanbod

We bieden een stabiele job aan in een groep van bedrijven die mee bouwt aan de toekomst. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig je behoeften en ambities.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten!

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@switchgearcompany.eu of neem telefonisch contact op met Sofie Strackx op 0473/11.78.34 of Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37.


Moorstraat 24, 9850 Nevele
www.switchgearcompany.eu