Technisch commercieel vertegenwoordiger

Functie

Je staat van A tot Z in voor het commerciële proces: van de opvolging van de offertes tot en met de leveringen aan de klant. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantenrelaties, maar je gaat eveneens actief op zoek naar nieuwe klanten om zo een langetermijnrelatie uit te bouwen. Door je ervaring en kennis kan je de klanten ook bijstaan in hun technische vragen. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en brengt onze normen en waarden over naar de klant.

Profiel

Je bent in het bezit van een technisch diploma aangevuld met commerciële opleidingen. Ervaring in dezelfde sector is een groot pluspunt. Je bent vlot tweetalig (Nederlands-Frans) en je hebt kennis van het Engels. Je kan prima overweg met Microsoft Office en je wil graag je tanden zetten in het leren van ons intern ERP-pakket. Je bent vlot in de omgang en je koppelt sterke communicatievaardigheden aan commerciële flair. Als commercieel afgevaardigde ben je bovendien een kei in deadlines en kan je stress de baas. Tot slot kan je als geen ander organiseren en waak je erover dat elk dossier nauwkeurig wordt afgewerkt.

Aanbod

We bieden een uitdagende functie in een stabiele groep van bedrijven die mee bouwt aan de toekomst. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities. Verloning is aangepast aan jouw capaciteiten en inzet.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten. Bezorg je cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Heistraat 90, 9100 Sint-Niklaas
Tel +32 (0)3 777.19.80

www.laramno.be

Alle vacatures bij Laramno: