Vacature – Werkvoorbereider

Functie

Als werkvoorbereider neem jij de productie gerelateerde administratie voor jouw rekening. Vertrekkende van de productietekeningen, maak je de materiaallijsten en de productieplanning op, dit in samenspraak met de technisch tekenaar. Je fungeert als schakel tussen het tekenbureau en de productie en assisteert hierbij de productieverantwoordelijke.
Het schrikt jou dan ook niet af om op regelmatige basis in contact te staan met klanten en leveranciers.
Je volgt de projecten op via ons eigen ERP-systeem en zorgt voor een accurate input in dit systeem.

Profiel

  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een bachelor diploma bij voorkeur met een specialisatie in bouwkunde en je beschikt over de nodige ambitie om bij te leren.
  • Bouwtechnieken zijn een passie van jou.
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Frans en jouw plan trekken in het Nederlands.
  • Je hebt ervaring met het tekenprogramma Autocad.
  • Je bent computervaardig genoeg om vlot wegwijs te geraken in ons eigen ERP-software pakket en daarnaast kent MS Office voor jou geen geheimen.
  • Een hands-on mentaliteit en communicatieve ingesteldheid zijn enkele kernwoorden die jouw persoonlijkheid typeren.

Aanbod

In onze firma kom je terecht in een enthousiaste en professionele KMO-omgeving waar collega’s geen nummer zijn. Ons DNA kan je het best omschrijven als dynamisch, gemotiveerd en met een ondernemende aanpak.

Om jouw competenties verder te verdiepen, kan je genieten van zowel interne als externe opleidingen. Bovendien is er een interessante verlofregeling waar je bovenop de standaard 20 dagen, 12 inhaalrustdagen krijgt. Vanzelfsprekend is er een aantrekkelijk loonpakket voorzien in deze functie.

Solliciteren?

Solliciteren?

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de HR-afdeling via jobs@cabinesdeciney.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Chemin de Bois aux Mouches 8
5590 Achêne
www.cabinesdeciney.be