Vacature – Commercieel Vertegenwoordiger Vlaanderen

Functie

Je bent de ambassadeur van onze producten en je weet klanten in Vlaanderen te overtuigen van de kwaliteiten, troeven en voordelen van onze middenspanningscellen. Je volgt de klanten nauwgezet op en via een gestructureerde, gerichte en georganiseerde prospectie bouw je het klantenbestand mee uit. Je ontvangt klanten uit het binnenland in onze showroom en je vertegenwoordigt SGC op beurzen en klantenmeetings. Jouw klanten zijn vaak tussenpersonen maar af en toe zal je ook de eindklant dienen te bezoeken. Je slaagt erin onze sterktes over te brengen naar de klanten. Ten slotte hou je dagelijks je klantencontacten bij via ons eigen CRM-/ERP-pakket.

Profiel

Je beschikt over een hoger diploma, bij voorkeur in een technische richting en je kan terugblikken op enkele jaren ervaring in de commerciële wereld. .Synergrid en andere elektrische normen zijn jou niet onbekend. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en je plan trekken in het Frans.

Aanbod

Bij SGC kom je terecht in een ondernemende KMO waar je met de meest hoog technologische middelen aan de slag kan. Een passie voor het vak vind je bij ieder van ons! Je start direct met een vast contract van onbepaalde duur. Jouw groeitraject binnen ons bedrijf zal verzekerd worden door een mooi aanbod aan bijkomende opleidingen. Met een flexibele verlofregeling waaronder 12 extra inhaalrustdagen per jaar draagt dit bij tot een gezonde work-life balance.

Plaats van tewerkstelling

SGC-SwitchGear Company nv, Moorstraat 24, 9850 Deinze.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten!

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@switchgearcompany.eu of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Moorstraat 24, 9850 Nevele
www.switchgearcompany.eu