Duurzaamheid + veiligheid = groene resultaten

environmentalBij SGC – SwitchGear Company geloven we in duurzaamheid: we vervaardigen middenspanningscellen die ontworpen zijn om te blijven presteren. Een belangrijk gevolg van onze langetermijnfilosofie is dat onze producten van nature uit “groen” zijn. Onze middenspanningscellen blijven langer en efficiënter werken, wat meteen bijdraagt tot het milieu.

We geloven niet in kortstondige “groene regeltjes” bij SGC, we bouwen gewoon producten die geen kostbare middelen verkwisten. Door enkel de beste materialen te gebruiken, en zo weinig mogelijk onderdelen, bouwen we middenspanningscellen die een overtreffende levensduur bezitten in vergelijking met andere middenspanningsoplossingen. Zo houden we onze ecologische voetafdruk minimaal.

groene-resultaten

De tweede laag van onze filosofie, veiligheid, biedt opnieuw een duidelijk ecologisch voordeel. Door onze middenspanningscellen zo veilig mogelijk te ontwerpen, houden we de impact op het milieu uitermate laag. Aangezien onze DF-2+/ DF-3+ cellen zijn ontworpen om ontploffingen of vuur te ontkomen, kan er geen schadelijk gas of toxische rook vrijkomen. Ons DF-2+/ DF-3+ gamma vermindert zelfs het aantal componenten dat moet worden vervangen in het onwaarschijnlijke geval van een interne boogfout. Sterker nog, de middenspanningscellen kunnen zelfs eenvoudigweg opnieuw worden gebruikt, aangezien alle kritieke onderdelen doorgaans nog functioneren. En ten slotte, omdat de DF-2+/ DF-3+ reeks minder restricties aan de installatieruimte oplegt, hebben gebouwen geen nutteloze aanpassingen nodig.

Aan het einde van de levensduur kunnen we de celcomponenten recycleren en hergebruiken en zorgen voor de gehele ontmanteling om een milieuvriendelijke verwerking te verzekeren.

Voor SGC – SwitchGear Company is duurzaamheid geen extra optie, of een aardige kers op de taart. Het zit ingebakken in onze middenspanningscellen, door eenvoudigweg de beste, veiligste en meest robuuste oplossing te bouwen. En die is toevallig ook een groene oplossing.

Privacy Statement - Copyright © 2018 SGC-SwitchGear Company nv - Alle rechten voorbehouden.