Ongeëvenaard

BuiltToLast_QlabelVan in de jaren ’80 onder de vleugels van Deba, die nog steeds actief is als de grootste Belgische installateur van middenspanningsinstallaties, heeft SGC een schat aan middenspanningservaring opgebouwd. Als gevolg wordt drie decennia van middenspanningsexpertise weerspiegeld in elk product dat we vervaardigen. Het maakt onze cellen echt ongeëvenaard.

De grondslag van onze middenspanningsfilosofie is tweevoudig: uitermate veilige condities scheppen voor de operatoren en een overtreffende levensduur van het product. De middenspanningscellen van SGC zijn veilig, en blijven functioneren. Veiligheid voorop. SGC – SwitchGear Company heeft de veiligheid van de operator altijd op de eerste plaats gezet, door meerder veiligheidslagen in te bouwen. De schakelmechanismen zijn eenvoudig te bedienen en de visuele feedback is aanwezig via de synoptische schema’s op de middenspanningscellen zelf. Het is onmogelijk om de mechanismen te omzeilen. Bovendien is elk compartiment van de schakelapparatuur afgesloten om te voorkomen dat interne boogfouten zich verspreiden. De middenspanningscellen van SGC zijn zelfs LSC2A gecertificeerd met de deuren open. Ten slotte zetten onze optionele arc-killers SV-25 & SV-50 nieuwe standaarden in veiligheid, scherper dan de meest strikte veiligheidsnormen.

De producten van SGC – SwitchGear Company zijn gebouwd om te blijven functioneren. Wij zijn trots op de superieure levensduur van onze middenspanningsproducten. Onze uitzonderlijke producten combineren hoogwaardige componenten, zoals gegalvaniseerde staalplaten en kwalitatieve aardingsschakelaars, met “sealed-for-life” lastscheidingsschakelaars die lekken verhinderen zelf bij temperaturen boven 105°C. In combinatie met performante aandrijfmechanismen (voornamelijk uit roestvrij staal, met zelfsmerende lagers, etc.) en correct kopergebruik, zijn onze middenspanningscellen echt gebouwd om te blijven functioneren.

Bij SGC – SwitchGear Company kunnen we oprecht zeggen dat onze middenspanningsproducten echt ongeëvenaard zijn op de markt als het aankomt op veiligheid, gaan we voorbij de bestaande standaarden en de reguliere levensduur van een product.

Privacy Statement - Copyright © 2018 SGC-SwitchGear Company nv - Alle rechten voorbehouden.